Till dig som ska på matchen mot Norrköping

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – IFK Norrköping
Lördag 20 april kl. 15.10
Gamla Ullevi

Dagens matchvärd: Mobill.

Biljettinformation 
Matchen är slutsåld på blåvita platser. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 13.00 vid Gamla Ullevi. Här kan du få hjälp med biljettärenden och svar på eventuella frågor.

Kom i tid – hyllning till Sven-Göran ”Svennis” Eriksson

Entréerna öppnar klockan 13.30 och uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Påbörja din inpassering senast klockan 14.15 för att inte riskera att missa inmarschen med “Snart skiner Poseidon”. I samband med inmarschen kommer vi att uppmärksamma Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och hans gärningar den för IFK Göteborg och de ute i den stora fotbollsvärlden.

Här hittar du allmän information inför ditt besök. 

Väskförbud på matchen
Notera att beslutet om väskförbud fortsatt gäller på matchen. Det innefattar även påsar och genomskinliga väskor. Undantag görs för skötväskor och vid särskilda medicinska behov. Observera att dessa väskor kommer att genomsökas innan inpassering.

Bidra till den blåvita klädinsamlingen
Tillsammans med Göteborgs Stadsmission och Ultras Göteborg har IFK Göteborg en klädinsamling till förmån för göteborgare i fattigdom. Denna gång kommer insamlingen att rikta sig mot att försöka få in så mycket sport- och idrottskläder som möjligt. Detta då vi tillsammans vill se till att så många barn och ungdomar som möjligt får chansen att idrotta och delta i en hälsosam livsstil. Du kan lämna in kläder på evenemangsområdet inför lördagens match.

Tänk på att kläderna som lämnas in ska vara hela och rena. Notera att det inte behöver vara blåvita kläder utan allt från garderoben är välkommet även om fokus ligger på tränings- och sommarkläder.

Blåvittshopen
Butiken öppnar klockan 11.00. Det kommer även att finnas tält vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från klockan 13.00. Från entréöppning kommer även halsduksförsäljning att ske inne på arenan.

SLO
Fyra SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa personer hjälper gärna till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_Twitter. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss 
Vid frågor, kontakta oss på info@ifkgoteborg.se.